De Nye X-men
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.

De Nye X-men

A school and world, where everything is posible!
 
IndeksSøgTilmeldLog ind

 

 Beta. Beta. ALFA!

Go down 
3 posters
Gå til side : 1, 2, 3, 4, 5  Next
ForfatterBesked
Cora
Antal indlæg : 188
Join date : 05/12/13

Beta. Beta. ALFA! Empty
IndlægEmne: Beta. Beta. ALFA!   Beta. Beta. ALFA! Icon_minitime1Søn feb 28, 2016 1:15 am

Cora havde været lidt omkring efter alt hvad der var sket på skolen. Hun ville ikke se eller snakke med nogle af dem lige nu, og havde heller ikke lyst til at tage tilbage dertil. Hun sad lidt og kiggede ud over stedet, høje fyr træer så langt øjet rakte, kun afbrudt små indikationer til lysninger. Hun havde været i skoven de sidste to måneder og havde fundet sig godt til rette blandt skovens ulve. Hun havde også rejst rundt, mest for at hæve nogle af de penge som hun havde tjent på små jobs. Det havde dog også gjort at dem havde jagtet hende som sindssyg, specielt da hun var i Japan, mest fordi hun havde været inde i banken da en gruppe mænd havde løbet ind i banken og råbt ”dette er et røverig” og hun lige havde fået sine penge udbetalt. Hun havde kigget på dem da de havde bedt om hendes taske, skubbet manden væk og gået videre mod udgangen, og en af de andre havde affyret et skud i skulderen på hende. Hun lod tasken falde til jorden, vendte sig, kiggede på manden og havde snerret ”Skyd mig en gang til og du dør” manden havde som svar tømt magasinet i hende. Hun fløj blot frem, trak klørende ud stak dem ind i brystkassen på ham og trak ned og ud, ”Du var advaret” knorrede hun af ham i det hun slap ham helt og han faldt død sammen på gulvet mens blodet løb ud og brede sig hastigt. Hun sukkede trak klørende ind, vendte sig, gik over til tasken, tog den og gik ud, der var endnu ikke politi, pres eller noget andet så hun slap væk, hun så dog nogle af dem og smuttede ind i en gyde, forandre sig en lille smule og kig så ud på en anden gade og tog ud af byen. Hun sukkede, nogle af de andre ulve gav et højt hyl fra sig, de havde fundet mad. Hun sprang ned fra klippeafsatsen og satte i løb. Hun elskede hvordan sneen føltes mellem trædepuderne, hvordan vinden rykkede i pelsen men ikke sænkede hendes fart, hun elskede at hun kunne løbe i timer, hun og de andre ulve sluttede sig til dem der havde opdaget elsdyrene, det var en sikker vinder, en ældre dyr og nogle kalve, ofte ofrede de ældre sig for at resten kunne komme væk. Hun kiggede stille på de andre, jagten gik ind, deres udholdenhed mod elsdyrenes hastighed. Hun listede stille med dem. Hun elskede den del af det, jagten efter byttet, jagten hvor alle sanserne var på sit højeste, og efter spiste hun først, hun elskede at være alfa.
Tilbage til toppen Go down
Eric
AdminAntal indlæg : 51
Join date : 22/02/16

Beta. Beta. ALFA! Empty
IndlægEmne: Re: Beta. Beta. ALFA!   Beta. Beta. ALFA! Icon_minitime1Søn feb 28, 2016 1:17 am

Eric var først lige kommet ud fra læge afdelingen for en uge siden, og havde efter nogle dage for sig selv, bleven mere og mere bekymret for hvad der var sket med Cora eller hvor hun var, Raven havde dog holdt øje med nogle små parameter der kunne indikere at Cora var der eller havde været der. Raven havde også tjekket det efter et bankrøverig i Japan, et slagsmål i Beijing, besynderlige observationer i Moskva og nogle medier i Ottawa der havde overskrifter som ”Ulve-slægten er tilbage” . Raven og ham selv havde på det sidste indskrænket området hun måske kunne være i, men der var en ting der irriterede ham, hele området var 44000 km2 og fredet, Raven havde kunne indskrænke det yderligere til 4100 km2 i Glacier National Park, et lille uberørt paradis, han mente nu ikke det på nogle måde kunne være et paradis, skov, skov og mere skov. Der var ikke nogle kort, stier eller andet af det område og han havde forsøgt at lokalisere mulige steder men måtte til sidst opgive og havde nu mulighed for at snakke med Xavier uden nogle andre blandende sig.
Han sukkede og kom ind på Xaviers kontor. Han irriterede sig stadig over hans hjelm var ødelagt, men stolede til en vis grad på at Xavier ikke ville bryde sit løfte. Han rømmede sig da Xavier som sadvanlig var ved at lave en masse andet.
Tilbage til toppen Go down
Xavier
AdminAntal indlæg : 246
Join date : 25/11/13
Geografisk sted : Viborg

Beta. Beta. ALFA! Empty
IndlægEmne: Re: Beta. Beta. ALFA!   Beta. Beta. ALFA! Icon_minitime1Ons mar 02, 2016 4:56 pm

Xavier var selv kommet forholdsvis hurtigt ud fra hospitalet, taget i betragtning, at det kun var hele hans ene arm, der var blevet forbrændt. Han havde dog brugt så meget af sin mentale energi på at være fanget i Cora's sind, at lægerne havde tvunget ham til at komme tilbage dagligt og blive tjekket. Hans arm var heller ikke helet så hurtigt, som man kunne have håbet, så han kørte rundt med denne i en slynge, og havde gjort det siden den dag, han var blevet udskrevet, til hans egen irritation.

Han skulle netop til at ned til hans daglige tjek, da Eric kom ind.
"Jamen Hej med dig Eric! Hvordan står den til?" Spørger han, og må bide sig selv i tungen for ikke at læse hans tanker. Han havde jo lovet Eric ikke at gøre det, så måtte han også hellere holde det. Han tog en dyb vejrtrækning, før han vendte sig og trillede lidt længere væk fra døren, så Eric kunne komme helt ind på kontoret.

Logan havde siddet det meste af tiden på hans værelse, og overvejet, hvor Cora mon kunne være. Han var endda taget ud i verdenen, og havde læst aviser og været på biblioteket, hvor han havde fået hjælp fra en ung, kvindelig bibliotekar, til at søge på nettet, eller som en start lære ham, hvordan man gjorde.
Til at starte med havde han stillet mange underlige spørgsmål, som for eksempel, hvordan man kunne skrive på en TV-skærm, og hvordan man bladrede i avisen på skærmen, når nu det ikke var i papir. Hun havde dog bare grinet af ham, og vist ham, hvordan man bladrede, ligeledes, hvordan han udskrev, så han kunne få det på papir også. Lige nu var Logan så lige kommet tilbage til skolen, og var storsmilende på vej op til Xavier for at vise ham, hvad han havde fundet. Han havde en kæmpe stak med sig, da han desværre ikke var blevet vist, hvordan man printede enkelte sider, så han havde i stedet printet hele aviser ud af gangen.

_________________
Involvere:
Xavier ~ Logan ~ Storm ~ Leech
Andre brugere af samme person: Admin ~ Xavier
Tilbage til toppen Go down
http://www.denyexmen.danskforum.net
Eric
AdminAntal indlæg : 51
Join date : 22/02/16

Beta. Beta. ALFA! Empty
IndlægEmne: Re: Beta. Beta. ALFA!   Beta. Beta. ALFA! Icon_minitime1Ons mar 02, 2016 7:53 pm

Eric smilede let "Jeg har haft det bedre tak. Jeg kom endelig for at høre dig omkring Cora" siger han og med en let bevægelse vender opmærksomheden på den lille mappe han har med og trådte så rigtigt ind i rummet
"Jeg ved hvad du tænker, og nej, det havde aldrig været min enteintention at Cora skulle vokse op sådan, men selv jeg kan blive snydt" sukker han og ligger ikke skjul på at han vil se de folk der har gjort Cora ondt død.
"Raven har kunne finde lidt om hvor hun har været og hvor hun måske befinder sig lige nu" siger han så og kigger afventende på Xaviers reaktion
Tilbage til toppen Go down
Xavier
AdminAntal indlæg : 246
Join date : 25/11/13
Geografisk sted : Viborg

Beta. Beta. ALFA! Empty
IndlægEmne: Re: Beta. Beta. ALFA!   Beta. Beta. ALFA! Icon_minitime1Ons mar 02, 2016 9:00 pm

Xavier griner let af hans kommentar, og nikker så til hans snakken, men reagere ikke ydeligere på, hvad han siger. Det virker nærmest som om, han ikke er så overrasket over det hele, som han måske burde være. Det er tydeligt, han ikke helt er sig selv eller er helt i lokalet, at der er noget andet, der også har hans opmærksomhed. Da han hører Ravens navn, slår han dog hurtigt øjnene op, og kigger på Eric. Han ser et kort sekund forvirret ud, men nikker så.
"Hvor er det så henne af? Jeg har jo fortalt dig før, jeg ikke vil tvinge hende til at komme tilbage til skolen, det skal være en beslutning hun selv tager" slutter han, og sukker så. Han ville meget gerne have Cora tilbage i sikkerhed.
"Mens vi snakker, kan vi så ikke gå imod hospitalsfløjen? Jeg skal ned til mit daglige tjek med det her" siger han, og gør tegn mod hans arm i slyngen.

Logan bevæger sig hen af gangen fra hospitalsfløjen og op imod Xavier's kontor. Han var mens han gik, kommet i tanke om, Xavier måske var på hospitalet, da det var omkring dette tidspunkt, han plejede at tage ned til tjek, mens de fleste af eleverne sad og havde lektietime efter middagspausen. Han når elevatoren, og trykker så på knappen, så den går op imod Xaviers etage.

_________________
Involvere:
Xavier ~ Logan ~ Storm ~ Leech
Andre brugere af samme person: Admin ~ Xavier
Tilbage til toppen Go down
http://www.denyexmen.danskforum.net
Eric
AdminAntal indlæg : 51
Join date : 22/02/16

Beta. Beta. ALFA! Empty
IndlægEmne: Re: Beta. Beta. ALFA!   Beta. Beta. ALFA! Icon_minitime1Tors mar 03, 2016 8:02 pm

Eric nikker "selvfølgelig" svare han og begynder at gå hen mod elevatoren "Cora har været lidt omkring men lige nu har vi kunne indskrænke det til..." siger han og kigger på elevatoren i det den gav et let pling fra sig og begynde at åbne.
Tilbage til toppen Go down
Xavier
AdminAntal indlæg : 246
Join date : 25/11/13
Geografisk sted : Viborg

Beta. Beta. ALFA! Empty
IndlægEmne: Re: Beta. Beta. ALFA!   Beta. Beta. ALFA! Icon_minitime1Ons mar 09, 2016 9:49 pm

Xavier følger med Eric uden og sige så meget, og da de når elevatoren og den siger sit 'pling', kigger han først afventende på Eric, inden han så kigger på dørene, som de åbner, og Logan står der, med armene fulde af papire. Da elevatoren har slået dørene helt op, kommer der endnu et pling, dog højere, hvilket får Logan til at give et spjæt fra sig, og tabe alle sine papire ned på gulvet, i hele venstre side af elevatoren.
"Åh! Undskyld professor! Nu skal jeg nok...... Oh... Hej Eric......." Han starter med entuisiasme, men slutter med et suk, glæden helt væk fra Logan's ansigt. Xavier sukker kort, hvor ville han ønske de to ville tage sig sammen og blive venner, men det kom nok ikke til at ske lige forløblig.

Logan lagde ikke skjul på sin vrede over at Eric tilfældigvis var sammen med Xavier, som han selv skulle til at snakke med ham. Han kiggede ned af Eric, stopper ved hans arme, hvor det ene ærme er gledet en smule op og viser et enkelt brandsår/ar. Han griner let, men bliver så alvorlig igen, da han kommer i tanke om, hvad det var, Eric havde gjort for Logan. Han sukker, havde det ikke været for Eric, havde det jo slet og ret ikke været nødvendigt i første omgang, at han prøvede og redde ham. Det hele var først begyndt at gå skævt, da Eric mødtes med Cora og E10, så det hele var hans skyld, og der skulle meget til for at overbevise ham om andet. Han bakkede, så der var plads til dem alle tre i elevatoren, mens han stadig samlede sine papire op. Eftersom elevatoren er på størrelse med, hvis ikke større, end den, Logan og Cora kørte i for noget tid siden, vil der stadig være mere end rigeligt med plads til både Logan, Xavier og Eric, selv hvis de alle tre lagde sig ned på ryggen og fyldte alt hvad de kunne.

Logan kniber halvsurt øjnene sammen, men smiler til Xavier, som han triller ind i elevatoren, og stopper op i midten.
"Eric, vil du med? Vi kan lige så godt tage med nu. Logan vil også gerne tale med mig, så vi kan lige så godt følges ad alle tre" slutter han med et smil.

_________________
Involvere:
Xavier ~ Logan ~ Storm ~ Leech
Andre brugere af samme person: Admin ~ Xavier
Tilbage til toppen Go down
http://www.denyexmen.danskforum.net
Eric
AdminAntal indlæg : 51
Join date : 22/02/16

Beta. Beta. ALFA! Empty
IndlægEmne: Re: Beta. Beta. ALFA!   Beta. Beta. ALFA! Icon_minitime1Tirs mar 15, 2016 8:06 am

Eric sukkede, men gik ind. Han havde ikke tænkt sig at fortælle hvor slemt det kunne have gået den gang og trækker ærmet ned igen. Han havde ikke lyst til at fortælle nogle om det, han husker stadig hvor meget kraft der havde været i den. Hele laboratoriet og store dele af skjulestedet var jævnet med jorden efter hendes sind sidst frøs til.
Han sukker stille ”Som jeg sagde, er der en stor chance for at hun er i det område men kun Logan kan finde hende” siger han så og har på intet tidspunkt had eller afsky i stemmen end ikke den mindste smule.
Tilbage til toppen Go down
Cora
Antal indlæg : 188
Join date : 05/12/13

Beta. Beta. ALFA! Empty
IndlægEmne: Re: Beta. Beta. ALFA!   Beta. Beta. ALFA! Icon_minitime1Tirs mar 15, 2016 8:29 am

Cora og resten af flokken var kommet tilbage til deres skjul. Klipperne eller nærmere store sten skjulte dem fra oven, så der var ikke mulighed for de jægere der i ny og næ kom at skyde dem fra de helikoptere de kom i. hun var sprunget op på stenende og stod og skude ud over stedet da de jammerlige hyl fra en anden ulve flok kom. hun sprang ned og afsted mod dem. de var ikke langt væk, hendes flok stod lidt væk. hun listede selv nærmere, menneskerne stod der lænet ind over de ulve der var døde, hun knorrede stille, ingen skulle jagte dem når hun var der, ingen. mændende vente sig i det hun sprang frem. der gik ikke mange før nogle få var sluppet væk men resten lå livløse i den store lysning, hun luntede stille tilbage til sin folk der venligt hjalp hende med at få alt blodet ud af hendes natsorte pels.
natten kaldte sin stille ro, hende og resten af flokken gik til ro med nye venner, de få menneskerne ikke havde nået at dræbe, de var små som ungerne i hendes egen gruppe, og da de andre også accepterede dem fik de lov at blive. Cora lagde sig på en lille forhøjning mellem flokken og langsomt faldt alle i søvn, og hun kunne selv ligge sig til at sove med tilfredshed.
Tilbage til toppen Go down
Xavier
AdminAntal indlæg : 246
Join date : 25/11/13
Geografisk sted : Viborg

Beta. Beta. ALFA! Empty
IndlægEmne: Re: Beta. Beta. ALFA!   Beta. Beta. ALFA! Icon_minitime1Søn maj 29, 2016 7:46 pm

Logan smiler smoget ned i gulvet, da Eric trækker ærmet helt ned igen, og får så samlet de sidste papirer op, og retter sig så helt op, stadig med et halvt smil på læben. Han prøvede at kigge skjult over imod de papirer, som Eric viste til Xavier, men da han så størrelses forholdet, kom han med et lidt for højt suk, og prøvede at få fundet sit eget ark med et kort over området. Han havde selv siddet og kigget på nogle sider, hvor der var noget omkring ulveflokke, men det var mere noget han havde printet ud i sin egen interesse for ulve, ikke i tro om der var noget specielt over det. Han fandt til sidst kortet, præcis i samme øjeblik, som Eric sagde, kun Logan ville kunne finde Cora. Med et kæmpe "HA!!" vendte han sig hurtigt, og pegede hånligt på Eric. I farten havde han ikke haft ordenligt fat i alle sine papirer, hvilket gjorde at han tabte det hele igen, kun med undtagelse af kortet, som han holdte i den hånd han pegede med. Papirerne fløj omkring dem, nogle landede i Xavier's skød frem for gulvet, mens enkelte fløj helt over til Eric og forbi ham også. Logan stod fuldstændig ligeglad og pegede på Eric.

Xavier nikkede til Eric og kigger på kortet, da Eric omridsede det skræmmende lille areal, når man kiggede på hele kortet som helhed. Han kiggede igen op på Eric, før han nikkede igen. Han skulle til at sige noget, da Eric sluttede sin sætning med at kun Logan kunne finde hende. Han vendte sig imod Logan, og fik næsten en hånd i hovedet. Havde han ikke reageret med et halvt chok af Logans udbrud, og derved ramt tasten til at bakke en smule, ville han have fået sig et pænt blåt sæbekasse øje. Han blinkede et par gange, og var så hurtigt tilbage i sit eget jeg, og kom med en rømmen imod Logan. Logan fangede hurtigt Xaviers hint, tog hånden ned, og kiggede så halvt forvirret rundt i den nu rodede elevator, mens de sidste ark faldt til jorden. Han sukkede, og kiggede så tilbage på Eric, stadig med kortet i hånden.
"Hvad område var det, du sagde hun var i?" spurgte han, skræmmende neutral imod Eric. Xavier sukkede, kiggede på nogle af arkene i sit skød, og undrede sig over, hvad han så på nogle af de udprintede sider, men sagde intet til det. Begge vendte nu den fulde opmærksomhed imod Eric.

_________________
Involvere:
Xavier ~ Logan ~ Storm ~ Leech
Andre brugere af samme person: Admin ~ Xavier
Tilbage til toppen Go down
http://www.denyexmen.danskforum.net
Eric
AdminAntal indlæg : 51
Join date : 22/02/16

Beta. Beta. ALFA! Empty
IndlægEmne: Re: Beta. Beta. ALFA!   Beta. Beta. ALFA! Icon_minitime1Søn maj 29, 2016 7:58 pm

Eric grinte let da alle Logans papir igen var spredt ud i hele elevatoren "lærte du ikke at printe ud" smiler han og griner let, dog stopper han hurtigt med et suk "hun befinder sig, hvis hun er der, i det eneste område der ikke er kortlagt" svare han og rækker ham kortet hvor der er en ring om området.
Tilbage til toppen Go down
Xavier
AdminAntal indlæg : 246
Join date : 25/11/13
Geografisk sted : Viborg

Beta. Beta. ALFA! Empty
IndlægEmne: Re: Beta. Beta. ALFA!   Beta. Beta. ALFA! Icon_minitime1Søn maj 29, 2016 9:06 pm

Logan kigger på sit eget kort, så på det kort, Eric rækker ham, nikker så, og tager kortet. Elevatoren plinger, og Xavier gør klar til at trille ud. Han sukker, da han har lidt problemer med at komme over nogle af alle papirerne, der ligger på gulvet, men det lykkedes ham til sidst. De er endt inde i hospitalsfløjen, og lægen der idag skal tjekke Xavier, er allerede henne ved dem, og hjælper Xavier med at komme helt ud. Et par af eleverne kommer gående imod elevatoren, ser rodet i den, sukker, og begynder så at rydde op på gulvet. De griner lidt af nogle af reklamerne, der er imellem nogle af siderne, hvilket irritere Logan omtrent lige så meget som det irriterede ham at Eric pointerede at han ikke kan printe ud. Hans læber blev smalle, og en let knurren kunne høres.

Lægen begynder sine undersøgelser, mens elevatoren hurtigt bliver tømt, og samtlige papirer bliver lagt på bordet ikke meget langt derfra. Eleverne venter til Eric også går ud af elevatoren, inden de tager med den og forsvinder.

Xavier siger ikke så meget, kigger bare frem og tilbage mellem Eric og Logan, glad for de ikke råber af hinanden for en gangs skyld. Et smil kommer frem på hans læber, og et lille glimt viste sig. Måske var det muligt for de to at blive venner eller i det mindste i stand til at snakke sammen.
"Skal vi ikke finde ud af at få sat en mision igang, og så komme ud til hende nu?" spørger Logan, som selv er gået over til det bord, hvor hans papirer ligger på.
"Det kommer helt an på, hvad Eric siger. Selv ville jeg jo sige, at eftersom det er Cora's eget valg at forlade skolen, vil hun også komme tilbage igen når hun er klar til det. Jeg vil ikke tvinge hende til at være her, hvis hun ikke vil være her" svare Xavier, inden de begge vender sig afventende imod Eric.

_________________
Involvere:
Xavier ~ Logan ~ Storm ~ Leech
Andre brugere af samme person: Admin ~ Xavier
Tilbage til toppen Go down
http://www.denyexmen.danskforum.net
Eric
AdminAntal indlæg : 51
Join date : 22/02/16

Beta. Beta. ALFA! Empty
IndlægEmne: Re: Beta. Beta. ALFA!   Beta. Beta. ALFA! Icon_minitime1Søn maj 29, 2016 9:14 pm

Eric går med et par hurtige skridt ud og finder en stol og sætter sig roligt for ikke at få nogle af arene til at genåbne sig hvilket han har haft problemer med "Cora kommer ikke tilbage uden at nogle opsøger hende, det har du så tit gjort med Logan, så det ser jeg intet problem i at vi også gør ved hende" svare Eric roligt "Så Logan har ret en mission vil være en god ide" slutter han
Tilbage til toppen Go down
Xavier
AdminAntal indlæg : 246
Join date : 25/11/13
Geografisk sted : Viborg

Beta. Beta. ALFA! Empty
IndlægEmne: Re: Beta. Beta. ALFA!   Beta. Beta. ALFA! Icon_minitime1Søn maj 29, 2016 9:33 pm

En anden læge kommer over til Eric og kigger til nogle af hans sår og ar, samt alle de steder, han havde fået større skader osv osv. Logan har de allerede opgivet ved, da de ved, han er helet helt uden større problemer end en skulder der skulle på plads. Der var ingen tegn på at der nogen sinde havde været 'kamp' på hospitals fløjen, end ikke alt det, der var blevet brændt osv var til at se nogle steder.

Logan jublede indvendigt, men viste det ikke synligt. Eric ville dog kunne gætte dette på Xavier's miner.
"Jamen! Så lad os da straks komme igang!" siger Logan med et kæmpe smil, og begynder at smide alle sine papirer i den alt for lille skraldespand, men må dog opgive, tager så en af arkene, en kuglepen og bagsiden af papiret og begynder at skrive et par ting ned, der iblandt også nogle udregninger på, hvor mange dage det ville tage dem, hvem han synes kunne være passende til opgaven osv osv osv osv.

_________________
Involvere:
Xavier ~ Logan ~ Storm ~ Leech
Andre brugere af samme person: Admin ~ Xavier
Tilbage til toppen Go down
http://www.denyexmen.danskforum.net
Eric
AdminAntal indlæg : 51
Join date : 22/02/16

Beta. Beta. ALFA! Empty
IndlægEmne: Re: Beta. Beta. ALFA!   Beta. Beta. ALFA! Icon_minitime1Søn maj 29, 2016 9:37 pm

Eric sukker irriteret af lægen men har efterhånden opgivet at skubbe dem væk. Han smiler roligt ved synet af Xaviers miner "hvad er han så glad over" griner han let
Tilbage til toppen Go down
Xavier
AdminAntal indlæg : 246
Join date : 25/11/13
Geografisk sted : Viborg

Beta. Beta. ALFA! Empty
IndlægEmne: Re: Beta. Beta. ALFA!   Beta. Beta. ALFA! Icon_minitime1Søn maj 29, 2016 9:53 pm

"Du gav ham ret og håbet om snart at finde Cora og hans længe savnede E10" sukker han, og triller så over ved siden af Logan da lægen er næsten færdig. Lægen sukker og følger med, mens han laver øvelser med Xaviers arm og undersøger den.

Da de er ved bordet, tager Xavier kuglepennen ud af hånden på Logan med et suk.
"Hvad vil du med en lampe og et komfur i en skov? Det ligner da ikke dig! Du kan lave et bål" siger han, mens han laver krydser og tilføjelser på listen. Han rækker den til Eric.
"Hvordan synes du det her ser ud?" spørger han ham.

_________________
Involvere:
Xavier ~ Logan ~ Storm ~ Leech
Andre brugere af samme person: Admin ~ Xavier
Tilbage til toppen Go down
http://www.denyexmen.danskforum.net
Eric
AdminAntal indlæg : 51
Join date : 22/02/16

Beta. Beta. ALFA! Empty
IndlægEmne: Re: Beta. Beta. ALFA!   Beta. Beta. ALFA! Icon_minitime1Søn maj 29, 2016 10:02 pm

"jeg er ligegald med hvem der ellers tager så længe Logan finder hende" svare han roligt "dog vil jeg gerne have Raven med i forhold til at det kan være en fordel at kunne se skoven fra oven" siger han roligt med et let smil da han ved hvor meget Logan hader hende
Tilbage til toppen Go down
Xavier
AdminAntal indlæg : 246
Join date : 25/11/13
Geografisk sted : Viborg

Beta. Beta. ALFA! Empty
IndlægEmne: Re: Beta. Beta. ALFA!   Beta. Beta. ALFA! Icon_minitime1Søn maj 29, 2016 10:19 pm

Logans læber bliver meget smalle og irritationen er let at spore i hele hans ansigt og krop. Han sukker meget dybt og irriteret.
"Jeg tror nu, Storm er meget bedre til den slags end Raven er!" siger han småsurt, og vrisser hendes navn. Hans øjne skyder flammer imod Eric for forslaget, hvem som helst kunne han have valgt, hvem som helst på hele kloden, og han skulle lige vælge den skide........ Han stoppede sig selv med et blik fra Xavier. Hvem vidste hvor mange af de yngre børn der var ved at lære og læse de andres tanker? Han måtte hellere holde det stuerent lige nu i lektietiden.

Xavier grinte let af Logans væremåde, men et enkelt blik var nok. Det var immervæk stadig lektietid for de små, og nogle af dem var allerede nu i stand til at læse nogle tanker, eller brudstykker af tanker. "Det er altså ikke en helt dum ide at have både Storm og Raven med, Logan, hvad siger I begge til det? Og så Pyro til at hjælpe med bål, Scott og Jean selvfølgelig, og muligvis Leech også. Hvad skal I have med?"

_________________
Involvere:
Xavier ~ Logan ~ Storm ~ Leech
Andre brugere af samme person: Admin ~ Xavier
Tilbage til toppen Go down
http://www.denyexmen.danskforum.net
Eric
AdminAntal indlæg : 51
Join date : 22/02/16

Beta. Beta. ALFA! Empty
IndlægEmne: Re: Beta. Beta. ALFA!   Beta. Beta. ALFA! Icon_minitime1Man maj 30, 2016 6:14 am

Eric sukker let "nu er det jo sådan at Storm har timer her og det har Raven endnu ikke. Derfor tænker jeg at det vil være mere oplagt at Storm blev og underviste de elver der er her, og lad os da lige huske at E10 på dette tidspunkt, hvis hun er der, ikke er venlig på nogle måde" svare han roligt og ved godt at Xavier blot vil finde et kompromis, men hvorfor skulle han af sted med 3, måske 4, som ikke kunne lide ham synderlig meget. Han kunne stadig godt gætte sig til at Logan ikke fandt ham som en del af skolen endnu.
Tilbage til toppen Go down
Xavier
AdminAntal indlæg : 246
Join date : 25/11/13
Geografisk sted : Viborg

Beta. Beta. ALFA! Empty
IndlægEmne: Re: Beta. Beta. ALFA!   Beta. Beta. ALFA! Icon_minitime1Man maj 30, 2016 11:13 am

Xavier trækker tænkende på læben, og nikker så. "Så lader vi Storm blive på skolen. Er der andre end Scott, Logan, Leech, Raven og dig, der skal afsted?" spørger han Eric, og ved også godt, at Scott og Logan nok ikke er de mest tilfredse med Eric, men skrev sig selv bag øret, at han skulle have snakket med Logan om at være den voksne og ikke det indre legebarn, han til tider var. Scott havde dog til en hvis grad accepteret Eric, så han ville ikke blive det største problem at overtale.

Lægerne bliver færdig med deres undersøgelser, og tager så alle de papirer, Logan prøvede at smide ud. Den ene af lægerne kommer med et mildt suk, inden han får den stak han havde i hånden til at gå op i røg, dog uden ild. Xavier nikker til lægerne, som nu går tilbage til sengene og kigger til de andre på hospitalsfløjen.

Logan kigger lettere irriteret fra den ene til den anden. Hvorfor skulle Raven nu have lov til at med, hvorfor gav Xavier Eric ret i at det var en god ide? Hvorfor var det hele imod ham lige nu? Han sukker, og ser til da lægerne går med alle hans papirer. Han kniber øjnene sammen, blinker så et par gange, og sukker så igen, inden han vender opmærksomheden tilbage til det ark de sad med samt et par tomme papirer, der lå under alle hans ark. Han tager en af de helt blanke ark og skriver nogle ting ned, næsten lige så ulæseligt for ham selv, som for dem, der prøver at læse det.
"Så lad os få pakket i stedet og komme afsted." siger han, kigger hurtigt fra den ene til den anden, og så ned i sit papir igen.

_________________
Involvere:
Xavier ~ Logan ~ Storm ~ Leech
Andre brugere af samme person: Admin ~ Xavier
Tilbage til toppen Go down
http://www.denyexmen.danskforum.net
Eric
AdminAntal indlæg : 51
Join date : 22/02/16

Beta. Beta. ALFA! Empty
IndlægEmne: Re: Beta. Beta. ALFA!   Beta. Beta. ALFA! Icon_minitime1Man maj 30, 2016 6:01 pm

"Det tænker jeg ikke" svare Erik roligt "det synes jeg vi skulle, mødes vi i forhallen" svare han til Logan og går over til elevatoren og tager den til sit værelse. På vejen stikker han lige hovedet ind til Raven og fortæller hun godt kan gøre sig klar de skal af sted om ud i skoven. Raven bander surt men ved det er nyttelyst eftersom Eric gerne vil have Cora fundet.


****************************************************

Raven kommer ned i forhallen med en taske på skulden, som den første og Eric kommer kort efter.
Tilbage til toppen Go down
Xavier
AdminAntal indlæg : 246
Join date : 25/11/13
Geografisk sted : Viborg

Beta. Beta. ALFA! Empty
IndlægEmne: Re: Beta. Beta. ALFA!   Beta. Beta. ALFA! Icon_minitime1Man maj 30, 2016 7:25 pm

Xavier nikker. "Ja, vi mødes i forhallen når vi har pakket og spist. Lad os sige om to timer, det burde være mere end rigeligt med tid." Logan nikker og smiler, tanken om at E10 snart kom tilbage, var lige nu nok til at få ham til at smile og være helt almindelig overfor Eric lige nu. Xavier sagde intet til det, smilte blot af det, inden han pakkede papirerne sammen og trillede over til elevatoren. Han sendte samtidig mental besked til Leech og Scott om at få pakket noget tøj og mad til en mission, der ville vare på ubekendt tid.

**************************

Cirka en time senere stod Logan allerede i forhallen, kun med en meget lille sportstaske på ryggen. Når de havde fået at vide, det var på ubegrænset tid, var tasken alt for lille. Han var i vandretøj og med plads til kniv og flaske. Faktisk meget praktisk påklædning. Tasken så heller ikke ud til at indeholde ret meget, ud over den en liters vandflaske, der var i sidelommen, og som næsten var både større og bredere end tasken selv. Han kunne ikke helt sidde stille, men glædede sig til at komme ud efter Cora, selv at se Raven allerede stod og ventede nede i forhallen ødelagde ikke hans humør.

Cirka halv times tid senere kom også Leech og Scott slæbende med en stor vandretaske hver og hvad der lignede et telt hang på hver af taskerne. Imellem dem slæbte de en halvstor taske, som var tydelig fyldt godt op med mad, dåser, vand, energisnacks og så videre. De kommer ned næsten samtidig med Eric, og ser hans taske svæve let over jorden. Scott får prikket til Leech og givet ham hint om det, hvorefter Leech 'strakte' sig, og tasken ramte jorden med et mindre brag, eftersom Erics evner forsvandt. Da Xaviers stemme kom bagfra stoppede Leech dog meget hurtigt, og tasken fik lov til at svæve videre.
"Er vi her alle sammen?" spørger Xavier mens han kigger rundt. Hans blik slutter ved Raven og Logan og deres små tasker med et suk.

_________________
Involvere:
Xavier ~ Logan ~ Storm ~ Leech
Andre brugere af samme person: Admin ~ Xavier
Tilbage til toppen Go down
http://www.denyexmen.danskforum.net
Eric
AdminAntal indlæg : 51
Join date : 22/02/16

Beta. Beta. ALFA! Empty
IndlægEmne: Re: Beta. Beta. ALFA!   Beta. Beta. ALFA! Icon_minitime1Man maj 30, 2016 9:08 pm

Raven kiggede roligt på Logan da han kom ned, Eric havde givet stærkt udtryk for at de skulle bruge ham hvis de ville finde Cora på nogle måde.

Eric kigger noget irriteret på Leech da tasken ramte gulvet og det var tydeligt han havde mere lyst til at sende ham et godt stykke væk, men lod dog vær "Hvis ikke Jean skulle med så er vi" svare han roligt og kigger roligt på Logans taske og sukker ved tanken om alt de havde brug for mens Logan og Raven kunne nøjes med de små tasker.
Tilbage til toppen Go down
Xavier
AdminAntal indlæg : 246
Join date : 25/11/13
Geografisk sted : Viborg

Beta. Beta. ALFA! Empty
IndlægEmne: Re: Beta. Beta. ALFA!   Beta. Beta. ALFA! Icon_minitime1Man maj 30, 2016 9:40 pm

"Jean kunne ikke - hun skulle vidst hjælpe Storm med et eller andet. Spørg mig ikke hvad!" siger Scott, da Xavier kigger spørgende imod ham. Xavier nikker.
"Så er I fuldtallig. Her" han rækker dem nogle satalit mobiler og en satalit radio "Så kan I komme i kontakt med mig og hinanden, hvis der skulle være noget som helst. Batteriet er på solcelle oplader og ellers kan tre sekunder med dine laser" han kiggede imod Scott "lade dem helt op. Flyet holder nedenunder og venter på jer - kontakt mig når I når frem!" siger han og vender sig så om. Over skulderen kommer dog en sidste kommentar. "Åh ja, god tur! Pas på hinanden og kom nu levende tilbage allesammen!" sluttede han med et blik imod Eric og Logan. Han vidste jo godt, de to ville være de værste.

Logan gik over til elevatoren ved siden af trappen, og kort efter var han klar til at komme ned til flyet. "Vil I med?" spørger han, og venter på de andre. Leech og Scott er hurtigt ved hans side, og trods problemer med at komme ind gennem elevator døren, så var der mere end rigeligt med plads i elevatoren til dem alle med alle deres pakke nillikere.

_________________
Involvere:
Xavier ~ Logan ~ Storm ~ Leech
Andre brugere af samme person: Admin ~ Xavier
Tilbage til toppen Go down
http://www.denyexmen.danskforum.net
Eric
AdminAntal indlæg : 51
Join date : 22/02/16

Beta. Beta. ALFA! Empty
IndlægEmne: Re: Beta. Beta. ALFA!   Beta. Beta. ALFA! Icon_minitime1Man maj 30, 2016 9:45 pm

Eric nikker accepterende til Scott og lader den ligge.

Eric og Raven følger roligt med ind i elevatoren


***************************************

Eric og Raven var de sidste til at træde ind i flyet og Logan sad ved roret med Scott ved siden af og Leech bag. Raven satte sig blot på en af de bagerste sæder mens Erik sad så han kunne se ud. Turen til skoven tog en lille time, hvor de landede i en af de større lysninger.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content

Beta. Beta. ALFA! Empty
IndlægEmne: Re: Beta. Beta. ALFA!   Beta. Beta. ALFA! Icon_minitime1

Tilbage til toppen Go down
 
Beta. Beta. ALFA!
Tilbage til toppen 
Side 1 af 5Gå til side : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
De Nye X-men :: Ude i verdenen :: Amerika-
Gå til: